dehaze
keyboard_backspace
Menu
close
 • Početna
 • Naša voda
 • Proizvodi
 • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
 • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
 • Novosti
 • Aktuelno
 • Kontakt
 • rskeyboard_arrow_down

Aktuelnosti

  

VODAVODA

Sve kategorije
Kategorija 1

VODAVODA zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije

VODAVODA je zvanična voda nacionalnog fudbalskog tima Srbije i podržaće reprezentaciju na putu do Svetskog prvenstva u Kataru. Ugovor o trogodišnjoj saradnji potpisali su kreator i osnivač brendova VODAVODA i Gorki List, gospodin Vojin Đorđević i v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Marko Pantelić. VODAVODA je bila uz našu reprezentaciju i tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. i 2015. godine, te je ovo partnerstvo koje počiva na čvrstim temeljima, zapravo samo obnovljeno. „Kvalifikacije se igraju u izazovnim uslovima, u kojima će naši reprezentativci biti uskraćeni za energiju navijača sa tribina. Iako ne možemo da budemo uz njih na stadionu, možemo da ih motivišemo pre odlučujućih mečeva – da stanemo uz njih i pošaljemo im snažnu poruku podrške. Upravo to želimo da učinimo danas – da još jednom podržimo uspeh našeg nacionalnog sporta na svetskoj sceni“, zaključio je Đorđević.

VODAVODA na Final Four-u Evrolige

Još od potpisivanja ugovora o saradnji 2017. godine, VODAVODA je postala zvaničan partner i oficijalna voda najpoznatijih košarkaških, klupskih takmičenja u Evropi - Evrolige i Evrokupa. Na velikoj završnici evropske sezone, Final Four-u, koji se ove godine održao u Kelnu, VODAVODA se našla na terenu, zajedno sa najboljim evropskim igračima i klubovima. Na taj način, VODAVODA je bila važan deo ovog velikog događaja i dala dodatnu snagu igračima u pružanju najboljih partija na terenu. Negujući stav da je bavljenje sportom osnov za zdrav život, VODAVODA je podrškom najznačajnijem klupskom takmičenju kreirala specijalnu liniju flašica sa grbovima klubova svih učesnika Evrolige i Evrokupa. Svi ljubitelji sporta, a posebno košarke, imaju priliku da grb svog omiljenog kluba pronađu na šampionskim limited edition bočicama VODAVODE 0.5l, 1l Sport Cap i 1.5l koje su i kod nas u prodaji.

Velika nagradna igra ,,UZ VODAVODU DO POBEDE!"

Kao dugogodišnji zvanični partner Evrolige, VODAVODA se pobrinula da Final Four najvažnijeg klupskog, košarkaškog takmičenja u Evropi i ove godine bude za pamćenje iako je odigran pred praznim tribinama. U velikoj nagradnoj igri, koja je organizovana u odabranim Maxi, Tempo i Shop & Go objektima u periodu od 5. aprila do 5. maja, VODAVODA je podelila 400 vrednih nagrada - iPad pro uređaje, smart televizore, soundbar zvučnike, lejzibegove i mnoge druge - kako bi verni fanovi najkvalitetnije evropske košarke i arteške vode, finale košarkaškog spektakla i ove godine gledali sa istim žarom, kao iz sportske dvorane!

Emisija ,,Zdravo dete"

Emisija ,,Zdravo dete", čiji je VODAVODA generalni sponzor, emituje se od 17. maja na najgledanijem dečijem kanalu Pikaboo TV. U emisiji Dr FeelGood zajedno sa mališanima vežba, priprema zdrave obroke, propituje ih i kroz igru uči - šta je zdravlje, a šta su zdrave navike. Tako možete saznati kako se deca pripremaju za treninge fudbala, tenisa, košarke i drugih sportova; kako i od kojih namirnica se priprema zdrav doručak, užina, večera i da li je moguće pripremiti zdrave slatkiše? Pored dece i Dr FeelGood-a, u emisiji se pojavljuju i naši junaci sa flašica VODAVODA Vodice - Sirena Milena i Kroko Loko, koji zajedno sa mališanima igraju, uče i treniraju.
  Prethodna
 • 1
 • 2
 • Sledeća

"Ko istinski voli prirodu, lepotu će naći u svemu"

Vinsent Van Gog

© 2021 VODAVODA