dehaze
keyboard_backspace
Menu
close
 • Početna
 • Naša voda
 • Proizvodi
 • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
 • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
 • Novosti
 • Aktuelno
 • Kontakt
 • rskeyboard_arrow_down

Naša

voda

"Ko istinski voli prirodu, lepotu će naći u svemu"

Vinsent Van Gog

VERUJ PRIRODI. PRIRODA ZNA NAJBOLJE.

 

  Kada je stres pravilo, a spokoj izuzetak.

  Kada ne znaš odgovor, a imaš 1000 pitanja.

  Kada je potrebno strpljenje, a želiš sve odmah.

  SAMO POGLEDAJ ŠTA PRIRODA RADI

  VEĆ 3,8 MILIJARDI GODINA.

  Priroda se menja i inovira. Njena genijalna raznolikost nas podseća da smo svi važni i lepi. Uči nas da su deljenje i timski rad, najbolji put ka opstanku i napretku. Drži nas za ruku u oluji i daje vetar u leđa kada treba odlučno koračati. Nagrađuje nas lepotom i prirodno inteligentnim rešenjima.

   Kada sumnje postanu glasne, a podrška tiha.

   VERUJ PRIRODI. PRIRODA ZNA NAJBOLJE.


   Hiljadama godina priroda stvara VODAVODU. Strpljivo je skriva duboko u dalekim slojevima zemlje koji je oplemenjuju svim esencijalnim mineralima. Već 7000 godina, VODAVODA je SAVRŠENO INTELIGENTNI PROIZVOD PRIRODE.

   callOut image
   Scroll
   arrow_downward

   MUDROST

    

    

   VODAVODA u sebi čuva inteligenciju kiše, dinamičnost oblaka, snagu okeana, transparentnost reke i lepotu jezera. Skrivena na dubini od 605 metara, u oazi banje Vrujci, VODAVODA mudro sakuplja sve minerale koje su potrebni našem telu za bolje zdravlje i kvalitetniji život. Njen prirodno inteligentan sastav podesan je za sve uzraste i neograničenu konzumaciju.

   RAVNOTEŽA

    

    

   TELO ZNA NAJBOLJE.

   Voda je život. Nekada kroz život plivamo lako i mirno plovimo morima izazova. Nekada nas snažni talasi udaraju sa svih strana, a kiša ne prestaje. Ima dana kada smo slobodni kao oblak i jaki kao planinska reka…A ima i dana kada se naše bistre oči zamute. Bilo da plutamo po površini ili zaranjamo u dubine, VODAVODA nas vraća u balans, osnažuje naše telo i daje snagu za nove izazove. Kao esencijalni mikronutrijent, voda je neophodna za balans našeg zdravlja, energiju i lepotu. VODAVODA čuva našu ravnotežu i kao prijatelj našeg metabolizma, čini da se osećamo poletnije i energičnije. Zahvaljujući svom bogatom mineralnom sastavu, VODAVODA je prirodni saveznik u borbi protiv visokog pritiska, kardiovaskularnih bolesti i oboljenja zglobova i kostiju

   callOut image

   RAZNOVRSNOST

    

    

   Priroda je najveći inovator. Na planeti postoji oko 8.7 miliona živih vrsta koje čini više od 60 000 vrsta drveća, više od 35 000 vrsta riba i više od 11 000 vrsta pitica. Svaka vrsta je jedinstvena i neponovljiva baš kao i svaki mineral u sastavu VODEVODE. Genijalna priroda stvorila je VODAVODU koja hrani svaku našu ćeliju i donosi uživanje u raznovrsnosti života. Od netaknute prirode banje Vrujci do naših domova i dalekih mesta širom sveta, VODAVODA stiže nepromenjena i bogata mineralima - prirodno inteligentna. 

   Sertifikati

   Sertifikat medicinskog fakulteta u Beogradu o kvalitetu
   Nezavisna klinicka studija Hemijskog fakulteta u Beogradu
   NFS sertifikat, koji je svrstava u red najkvalitetnijih voda sveta
   Sertifikat nemackog instituta Frezenius o kvalitetu

   Sertifikati

   Sertifikat medicinskog fakulteta u Beogradu o kvalitetu

   PRIRODNO

    INTELIGENTNA

   Skrivena na dubini od 605m, VODAVODA je pravi biser prirode. Njena konstantna interakcija sa stenama od kojih mudro uzima ono najbolje za nas, čini da VODAVODA spade u najtraženije, a vrlo retke arteške flaširane vode. Kao savršeno inteligentni proizvod prirode, VODAVODA čuva svoj izuzetni sastav nakon prirodnog filtriranja i pakovanja bez kontakta sa spoljnim svetom.

   Od davnina, kada se kroz legende i mitove širila priča o lekovitom dejstvu vode sa izvora Vrujci, do danas kada je piju na bahreinskom Kraljevskom dvoru, VODAVODA ne prestaje da inspiriše. Njena prirodna vitalnost, konstantnost kvaliteta i moćni sastav, spakovani u prepoznatljivo, elegantno pakovanje, prate naše male i velike korake. Bilo da uživamo sa porodicom, slavimo važne životne događaje, pravimo pauzu od posla ili odmor od treninga, VODAVODA nam daje snagu i energiju.

   Relevantne organizacije za sertifikovanje kvaliteta prepoznale su ono što priroda već zna – izuzetnost VODAVODE. Stoga je, VODAVODA jedna od retkih koja je sertifikovana od strane globalne NSF organizacije po propisima vodećih američkih i svetskih institucija kao što su FDA, IPA i Svetska zdravstvena institucija. 

   "Ko istinski voli prirodu, lepotu će naći u svemu"

   Vinsent Van Gog

   © 2021 VODAVODA