dehaze
keyboard_backspace
Menu
close
  • Početna
  • Naša voda
  • Proizvodi
  • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
  • Ostala tržištakeyboard_arrow_down
  • Novosti
  • Aktuelno
  • Kontakt
  • rskeyboard_arrow_down
12.12.2022

VODAVODA među najkvalitetnijim i najomiljenijim u Kataru

VODAVODA među najkvalitetnijim i najomiljenijim u Kataru

Kao zvanična voda fudbalske reprezentacije Srbije, VODAVODA je u Kataru zdušno bila uz Orlove, a Svetsko prvenstvo u fudbalu bilo je i prilika da se još jednom istakne njen ugled u zemljama Bliskog istoka, gde je prisutna već pet godina.

Samo u Kataru, VODAVODA je dostupna na više od 300 prodajnih lokacija – od supermarketa do prestižnih hotela i restorana. Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa lokalnim distributerima, prodaja beleži konstantan rast i ove godine je dostigla više od pet miliona boca od 330 i 500ml, dok gosti premium hotela i restorana izuzetno cene VODAVODU u staklenoj ambalaži.

“Ovde su najbogatiji kupci na svetu i za njih važi pravilo da je samo najbolje dovoljno dobro. Jako su edukovani, vode računa o svom zdravlju i maju visoke standarde. Znaju šta je vrhunski kvalitet i prepoznali su ga u našoj vodi”, objsanio je osnivač i creator brenda VODAVODA Vojin Đorđević, koji je u Kataru sa svojim timom i partnerima koristio svaki trenutak da unapredi posao. 

Kao vodeći srpski brend na tržištu Katara, VODAVODA dobila je podršku i od Ambasade Republike Srbije u Dohi. Otpravnik poslova Slobodan Radeka sastao se sa Vojinom Đorđevićem i Abdulom Al Katanom, vlasnikom kompanije „Al Šamsa trejding“ i tom prilikom naglasio spremnost ambasade da u okviru svojih nadležnosti podrži unapređenja saradnje. 

„Od kada smo 2017. godine započeli saradnju, rastemo iz dana u dan. Danas je VODAVODA prisutna svuda u Katru i jedna je od najomiljenijih ovde. Ljdima se izuzetno dopada zbog svog prirodnog porekla i sjajnog dizajna“, naglasio je u izjavi za srpske medije akreditovane na SP Abdul Al Katan, čija kompanija distribuira naš brend u Kataru.

VODAVODA je i ovom prilikom pokazala da je uspeh još veći kada se podeli, a u Kataru ga je podelila sa osamdeset prijatelja, poslovnih partnera, zaposlenih i dobitnika nagrada u letošnjoj nagradnoj igri, za koje je organizovala dolazak na prvu utakmicu naše reprezentacije sa Brazilom. Druženju u lepom ambijentu prisustvovao je i čuveni Bora Milutinović, koji je posebno pozdravio tradicionalnu dobrodošlicu koju je VODAVODA priredila u želji da svi gosti imaju osećaj da su u Kataru kod kuće, baš kao što se naša voda oseća u toj zemlji.

"Ko istinski voli prirodu, lepotu će naći u svemu"

Vinsent Van Gog

© 2021 VODAVODA